Hoppa till innehåll

Bokblickar mot 2013

12 september, 2012

Så nu när bokhösten 2012 äntligen har dragit igång på allvar … börjar vi helt enkelt blicka mot bokåret 2013. Och av de kommande böcker som smygoffentliggjorts återfinns bland annat debutanten Katarina Sandberg, som nominerades till Lilla Augustpriset med inte mindre än två bidrag förra året: ”Det handlar nästan aldrig om kärlek vid första ögonkastet” och ”Sådant vi inte rår över”. I vår ges hon ut i fullängdsversion på Gilla Böcker. Följ hennes blogg där hon skriver om livet på ett slott. I Uppsala. Som student … Här!

Christin Ljungqvist som kom ut med Kaninhjärta på Gilla Böcker i våras, har också nytt på gång. Fågelbarn kallar hon den.

På höger arm hade hon en fågel tatuerad, det var en stor skata
över hela underarmen med mycket svart och ett glansigt
fågelöga som stirrade.
– Christin Ljungqvist, Fågelbarn

På X Publishing kommer, förutom efterlängtade Every Day av David Levithan, en annan bok med fjäderfän i titeln: Fågelhuset av Ester Roxberg. Gillade hennes debut Antiloper jättemycket, så denna ser jag mycket fram emot!

Sofia

One Comment leave one →
  1. 22 september, 2012 10:40 f m

    Åh, gud så peppt med nytt av både Christin Ljungqvist och Ester Roxberg! Deras debuter var ju så otroligt bra. Nu längtar jag till 2013.

Lämna en kommentar