Skip to content

Ett litet (Delirium-inspirerat) glädjeutbrott!

25 januari, 2013

DeliriumcitatI tillägg till det klassiska fredagsfirandet måste vi naturligtvis fira att Lauren Olivers Delirium ser ut att få komma till TV-rutan. Det är Fox som har beställt ett pilotavsnitt, och som producent har vi Karyn Usher, som låg bakom Prison Break.

Böckerna är fantastiska i egen rätt, men jag tror att de skulle kunna bli ganska magiska i serieform om de får bra skådespelare och en hyfsad budget.

Snart är det dessutom dags för släppet av Requiem (som jag var villig att byta min kantstötta själ mot efter att ha läst cliffhangern som avslutade Pandemonium) och köper man den i inbundet format får man novellen Alex på köpet. Jag hoppas det kommer gälla i Sverige också. För jag skulle verkligen vilja veta vad som hände honom under tiden vi följde Lena i Pandemonium.

(Oh, potentialen för att verkligen bygga ut serien och få se fler aspekten av världen Oliver byggt upp, tanken överväldigar lite.)

Okej, slut på glädjeutbrottet. Jag önskar er en härlig helg!

Malin

One Comment leave one →
  1. Marcus permalink
    25 januari, 2013 10:12 f m

    Reblogged this on Bonnier Carlsens blogg and commented:
    Vi är lika uppspelta som Unga böcker över de fantastiska nyheterna att Lauren Olivers ”Delirium” är på väg att bli teveserie! Det har varit snack om en film ganska länge, men det här är ju faktiskt ännu bättre eftersom det ger utrymme att fånga det djup som finns i böckerna. Hoppas, hoppas, hoppas att de gör ett bra jobb!
    ”Pandemonium” (bok två) har precis kommit ut på svenska och översättaren jobbar nu febrilt med den sista delen, ”Rekviem”. Här kan du läsa vad Lauren Oliver tycker om saken: http://lauren-oliver.tumblr.com/post/41284293685/announcing-the-delirium-tv-series

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: