Skip to content

Ett litet hörn av nördhimlen

28 november, 2012

Hur känner du inför en blogg som blandar nyheter inom teknologi och vetenskap med det absolut senaste från alla dina favoritserier och filmer? (Tja, om dina favoriter inkluderar sci-fi/äventyr/framtidsdystopier, men de är svåra att undvika nu för tiden.)

Det var (som så många gånger förr) Publishers Weekly som ledde mig till io9, där nya nöjeskunskaper plötsligt duggade tätt. Vad sägs om lite behind the scenes hos Kick-Ass 2, eller ta reda på vilka karaktärer som ska återkomma i Star Wars VII? (Och vad kommer att hända med de filmerna när regissören till Little Miss Sunshine tar över?). I övrigt kan du hitta kommande karaktärer och intrigvändningar hos bland annat The Walking Dead, Once Upon a Time och Beauty and the Beast.

Och på tal om den sistnämnda serien, den hade jag helt missat. Har någon av er sett den? Faller den ner i det klichéartade hål som antyds i trailern, eller klarar den av att bli en bra TV-upplevelse?

.

Och när jag ändå håller på att dra ner er i nördträsket, varför inte kika in hos The Geek’s Guide to the Galaxy? Det är en av de mest populära litteraturpodcasten på iTunes och jag vågar nästan lova att det finns något för alla bland deras intervjuade gäster (Paolo Bacigulapi och Charlaine Harris, vem kan motstå?).

Malin

Annonser
2 kommentarer leave one →
 1. 28 november, 2012 11:11 f m

  Gud tack nu hittade jag en till blogg att nörda ihjäl mig med! Tack!

  • 28 november, 2012 11:18 f m

   Jag älskar sådana stunder när ett helt hav av nördmöjligheter breder ut sig framför en :).

   /Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: