Skip to content

Breaking Dawn och slutet på en era

20 november, 2012

I vanliga fall befinner vi oss i var sin landsända men vid vissa speciella tillfällen återförenas Unga böcker med stil. Det är naturligtvis inte de vanliga tråkiga tillfällena utan specialhögtiderna, till exempel Bokmässan (snart ska vi få in den i gemene mans kalender!). Nu i helgen var ett sådant tillfälle, för det var dags för oss att se Breaking Dawn part 2.

När första filmen kom ut kände vi inte ens varandra, men när det var dags för Eclipse visste vi att det skulle bli svårt att hitta bättre biosällskap.

Vi blev inte besvikna i lördags, det fanns gott om tillfällen att fnissa, dö lite inombords av pinsamhet och dissekera undertexternas undermåliga översättning.

Har ni hunnit se den? Vill ni ens se den?

Oavsett hur er inställning till hela Twilight-serien är kan vi i alla fall varmt rekommendera Bum reviews, från That Guy With The Glasses. En svårslagen översikt över precis hur fånig en episk film kan bli. Vår utmaning är nu så klart vad som ska ersätta Twilight när det kommer till våra gemensamma årliga biobesök. Vi kan ju absolut inte ha något annat än en nästan andaktig inställning till Hobbit-trilogin, så alla andra tips mottages tacksamt.

Sofia och Malin

Annonser
4 kommentarer leave one →
 1. 20 november, 2012 12:33 e m

  Jag har faktist ingen aning om vad det kommer mer för filmer, Det ska väll komma fler av Hungergames?

 2. 20 november, 2012 6:12 e m

  Det är verkligen slutet på en era.
  Från den febriga läsupplevelsen för fyra år sen till årliga återfall i Robsession och det tvivelaktiga nöjet i att sitta och skruva på sig i biofåtöljen när pinsamheterna staplats på varandra. Men det är vemodigt att det är över och jag tvivlar på att något kommer att klara av att bli vad Twilight var.

  Är det The Mortal Instruments man ska satsa på härnäst?

  • 21 november, 2012 8:41 f m

   The Mortal Instruments känns verkligen inte fel, med tanke på vad jag sett av behind the scenes-material. Lite generad fnissighet att hämta även där? :)

   /Malin

 3. 20 november, 2012 7:19 e m

  Jag säger som Johanna: Hungerspelen! Sedan kommer ju Hobbiten i tre delar, är det va? Jag längtar så jag blir blå! Men det är väl inte Twilight, inte … med massa kärleksdrama! Då blir det väl City of Bones, kanske? Jag har inte läst böckerna. Men det verkar ju lovande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: