Skip to content

The Humble eBook Bundle

18 oktober, 2012

Just nu har The Humble Indie Bundle ett erbjudande som passar den läsglade alldeles utmärkt, The Humble eBook Bundle. Men vad innebär egentligen ett ödmjukt knyte med böcker?

I det här fallet betyder det att du för en helt valfri summa med pengar kan köpa sex e-böcker (bland annat underbara Kelly Links Magic for Beginners eller Paolo Bacigalupis fina novellsamling Pump Six) under en begränsad tidsperiod. Väljer du att betala mer än genomsnittssumman för böckerna (just nu $13.52 ~ 100 kronor) får du dessutom sju extra böcker på köpet (där samlingsvolymer med XKCD och Penny Arcade finns med, win!).

Av summan du betalar får du dessutom välja hur mycket du vill ska gå till välgörenhet (bland annat the Child’s Play Charity), hur mycket som ska till författarna och hur mycket som går tillbaka till The Humble Bundle. Jag avgudar konceptet med Humble Bundle, men eftersom mitt hjärta bultar starkare för böcker än för både spel och musik (som är de erbjudanden de haft tidigare) är detta tillfället jag väntat på. Att det dessutom är ett fantasy/sci-fi tema på böckerna gör inte saken värre. Så tycker du om alternativa betalningsmodeller, fantastiska författare och filantropi är det bara att slå till. Kom igen, bejaka din inre indienörd.

Malin

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: