Skip to content

Bibliotek och bokfika i Lund och Malmö

6 september, 2012

Få ställen är så bra på att anordna olika typer av möten där man kan prata böcker tills man storknar som biblioteken. Nu till hösten gör Malmö Stadsbibliotek en särskild satsning på en tonårsbokfika. Så är du mellan 13 och 15 och vill prata om dina mest älskade böcker vet jag var du ska befinna dig mellan 15.30 och 17.00 den 19:e september (ja, på biblioteket förstås, men mer specifikt i Gullbergrummet). Allt som allt kommer det att bli fyra träffar under hösten och vintern, en per månad.

Lunds stadsbibliotek  kommer också att hålla i en bokfika, men det riktar sig till en lite yngre målgrupp. Är du mellan 10 och 12 är det rätt fika för dig. Där är man dessutom tydlig med bullöften, inte att förakta. Varje träff har ett tema, som bestäms på föregående fika, så har du en favoritgenre kan du passa på att uppmärksamma den.

(Jag tänker att för oss som inte platsar i de korrekta ålderskategorierna så kan man spana in bibliotekens höstprogram som dyker upp nu. Den annalkande vintern känns alltid lättare att handskas med på ett bibliotek.)

Malin

Annonser
One Comment leave one →
 1. 10 september, 2012 9:38 f m

  Fick tips från en av Lunds bibliotekarier att det finns bokfika för kategorin 13-15 även i Lund, både på Stadsbiblioteket och på Norra Fäladsfilialen:

  http://www.lund.se/Biblioteken/Folkbiblioteken/Barn/Program–aktiviteter/Bokklubb-for-hogstadiet-pa-Norra-Faladens-bibliotek/

  http://www.lund.se/Biblioteken/Folkbiblioteken/Barn/Program–aktiviteter/Bokcafe-pa-Stadsbiblioteket/

  Mycket bok- och fikaglädje!

  /Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: