Skip to content

I väntan på uppföljaren

5 september, 2012

Förlaget som först gav ut Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children på engelska, Quirk Books, har illustrerat bokens enorma framgång (mer än ett år på New York Times bästsäljarlista!) med världens bästa graf, som också visar att om man staplar alla sålda ex av boken på varandra blir stapeln högre an Mount Everest. True story!

Übergullige författaren Ransom Riggs håller som bäst på med uppföljaren till Miss Peregrine, som kommer ut någon gång under nästa år:

But second books are hard, especially if you want them not to suckwhich I do.

Och det vill ju inte vi heller att den ska göra. Men om väntan känns övermäktig kan jag kanske dämpa suget en liten aning genom att tipsa om hans coffee table book full av upphittade, bortglömda fotografier som släpps 16 oktober. Om bilderna i Miss Peregrine gav uppslag till en fiktiv historia, bygger Talking Pictures på fotografier vars historia är sann och nedtecknad på framsidan eller baksidan, av någon annans hand, för länge länge sedan.

Föreslår att du tittar på den här fina videon där Ransom Riggs förklarar vad ”talande bilder” är för något. Och missa inte heller vår tävling i inlägget nedanför, där vi lottar ut ett ex av Miss Peregrines hem för besynnerliga barn!

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: