Skip to content

Vinn Allt jag säger är sant! (Och vinnaren är …)

24 april, 2012

Nu när våren är här och blommorna lyser i blått och gult och lila i backarna, flyttfåglarna har återvänt och snön är långt, långt borta … Eller nej. Vi tar det igen. Nu när våren BORDE vara här, någon enstaka frusen liten blomma syns i fjolårets gulnade gräs och snön förmodligen lurar runt hörnet (igen)* så kan det väl vara på sin plats med en gammal hederlig bokutlottning för att höja humöret?

Ett exemplar av Lisa Bjärbos nya bok Allt jag säger är sant finnes! Allt du behöver göra är att skriva vilken bok du mest ser fram emot att läsa i år i kommentarsfältet här nedan. Är det kanske Eld som kommer ut nu i dagarna? Eller J K Rowlings nya? Det kanske till och med är en gammal bok, någon som du inte visste existerade men nu är superpepp på att läsa? Glöm bara inte att motivera varför just denna bok står högst upp på din läslista! Därefter lottar vi en vinnare som får boken hemskickad. Ni har fram till fredag, den 27 april, på er!

 

Sofia och Malin

*Har hört att i Skåne skiner solen och blommorna blommar i nytt vårgrönt gräs. Kul för er. (Sofias anm.)

Och vinnaren blev Jana som driver bloggen Janas bokhylla! Stort grattis och mycket läsnöje! 

Annonser
15 kommentarer leave one →
 1. 24 april, 2012 10:52 f m

  Åh, vad svårt att bara välja en bok, jag ser fram emot massor :)
  Men den jag längtar allra mest efter är The golden lily (andra delen i serien Bloodlines) av Richelle Mead. För att hennes böcker är välskrivna, alltid innehåller flera spår men utan att spreta, har starka men ändå sårbara karaktärer som är roliga, sarkastiska och underbara. Och så är ju Adrian med, och honom vill man gärna läsa om :)

 2. Miriam - Schitzo-Cookie http://schitzo-cookie.blogspot.se permalink
  24 april, 2012 11:29 f m

  Svårt svårt, ser fram emot mycket Eld bland annat,
  annars även Demonprinsessan av Peter Bergting (del två i Legenden om Morwhayle) och sen att Spell Bound av Rachel Hawkins släpps som paperback med mera med mera ^^

 3. Linda permalink
  24 april, 2012 11:32 f m

  Hej!

  Här i Linköping hade vi faktiskt lite vårkänsla på förmiddagen men nu närmar sig nog regnet tyvärr.

  Jag har för övrigt länge tjatat på skolans bibliotek men Lisas första bok ofinns. Lite som kompensation hoppas jag få läsa hennes andra :)

  När det gäller vårens läsning finns det mycket jag ser fram emot. Framförallt så hoppas jag på lite mer tid för skönlitterära böcker!!

  Den bok jag längtar mest efter att läsa finns redan i min bokhylla. Högst upp på listan står Joyce Carol Oates – Änkans bok. JCO är en gammal favorit och jag riktigt längtar efter att få dyka ner i, vad jag hoppas ska vara, en fantastisk skildring av livet när allt känns svart.

 4. Boktrollet permalink
  24 april, 2012 11:54 f m

  Jag ser mest fram emot att läsa Jane Eyre. Jag såg filmatiseringen av den för ett tag sedan och älskade den. Vet att jag kommer älska boken också och vem skulle inte älska att försvinna från vår egen tid för en stund och dras in i den engelska kostymvärlden där kärleken värderas högre än allt. Ryser vid tanken på det.

 5. 24 april, 2012 1:29 e m

  Oj, vilken svår fråga. Det är jättemånga böcker jag verkligen ser fram emot att läsa. Hmm… Gå din väg men stanna av Johanna Nilsson är en av dem. Det är fortsättningen på Hon går genom tavlan, ut ur bilden som jag har läst flera gånger och tyckte jättemycket om.

 6. 24 april, 2012 2:19 e m

  Självklart ser jag fram emot Eld. Där är väntan inte allt för lång. Annars längtar jag efter Vingar av glas, fortsättningen på Halvblod. Men den kommer inte förrän till advent….

 7. 24 april, 2012 2:54 e m

  Jag ser så klart fram emot att läsa ”Allt jag säger är sant!” :) Men om det skall vara en bok som inte har kommit ut än, så ser jag mest fram emot Eld.

  Motiveringar till att jag ser fram att läsa ”Allt jag säger..” är att jag tyckte om ”Det är så logiskt att alla fattar utom du” men jag har inte velat läsa Allt jag säger är sant förrän nu, eftersom jag har köpt en lektörstjänst av Lisa och jag ville vänta tills den var klar. Men det är den nu. Just idag! Läs om den i mitt inlägg: ”Är allt Lisa säger sant?”

  Angående Eld så vill jag helt enkelt veta vad som händer! De borde ha skrivit alla tre på en gång så man slapp vänta…:)

 8. 24 april, 2012 3:24 e m

  Åååh! Jag är SJUKT PEPP på Rick Riordans bok som släpps i höst, ”Mark of Athena”. Är visserligen pepp på sista Kane-boken som släpps i maj också, men jag hade sparat de två första i Heroes of Olympus-serien till när jag var på semester i december och plöjde båda på tre-fyra dagar. De var exakt allting jag älskade med Percy Jackson-serien OCH BÄTTRE! Allting som kanske inte var min favvo i PJ (berättarperspektivet, till exempel), var utbytt till något bättre i HoO.

 9. 24 april, 2012 4:10 e m

  Galet peppad inför J.K. Rowlings nya! Men eftersom det ändå är ganska länge till så längtar jag mest efter Black Heart (sista boken i The Curse Workers-serien). Ja ja, jag vet att den redan publicerats för ett par veckor sedan men jag vill ju ha den fina pockerversionen som kommer snart! ^^

 10. Johanna permalink
  24 april, 2012 4:22 e m

  Jag längtar så sjukt mycket tills Starcrossed:Hades kommer ut :)
  Jag läste första boken förra året och total älskade den :)

 11. 24 april, 2012 5:04 e m

  Jag är riktigt pepp på att läsa City of Fallen Angels. Jag vill så gärna läsa den nu innan City of Lost Souls kommer ut. DEssutom vill jag så gärna återse Jace som är så himla härlig!

 12. 24 april, 2012 7:54 e m

  Jag är med och tävlar och City of Lost Souls av Cassandra Clare är den boken som jag mest längtar efter att få läsa (kommer ut i maj). Älskar karaktärerna och Clares språk. Kan inte vänta på att än en gång få dras in i den oj så fantastiska shadowhuntervärlden och få läsa alla de underbart roliga dialogerna.

 13. Caroline permalink
  24 april, 2012 9:03 e m

  Jag läste precis klart Divergent skriven av Veronica Roth och TOKÄLSKADE boken. Så jag tipsar först och främst om att läsa den! Sen är jag ju sjukt pepp på bok två, Insurgent, som släpps 1maj. Divergent läste jag i ett enda svep och det gick inte att lägga den ifrån sig. Jag är med och tävlar! :)

  MVH Caroline

 14. 24 april, 2012 10:58 e m

  Utan tvekan eld!!
  Blev så himla kär i cirkeln och har jättehöga förväntningar på den.
  Jag älskar Urban fantasy och älskade först boken så var kan det bli fel:)

 15. 26 april, 2012 9:57 e m

  Ser otroligt mycket fram emot att få läsa ”Insurgent” av Veronica Roth. Divergent läste jag förra året och är en helt fantastisk bok, har allt. Spänningen, de älskvärda karaktärerna, språket, ja, hela rubbet! Ska bli grymt kul att få läsa uppföljaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: