Skip to content

Sucker Literary Magazine

1 juli, 2011

Ibland kommer sådana nyheter på YA-fronten att jag bara vill göra en liten glädjedans. Till exempel att John Green kommer att signera alla förhandsbeställda exemplar av sin kommande bok, The Fault in our Stars  (score för signerad kopia, och för hans försäljningsstatistik…). Men framför allt tänker jag på Sucker Literary Magazine som Publishers Weekly skrev om idag. Det kommer att vara ett webbaserat magasin där ”raw, undiscovered, talented writers for young adults have the opportunity to strut their stuff”. Och hur härligt kommer inte det bli att läsa?

Just nu arbetar de med att få in material till sitt första nummer som kommer ut januari 2012. Man kommer kunna prenumerera på nyheter från dem innan de slår upp portarna på allvar, och vill man ha en liten föraning om vad som komma skall kan man kika in på deras blogg med samma namn, Sucker Literary Magazine. Eller följ det hela på twitter, @SuckerLitMag.

Tror ni det hade funkat att skapa en svensk motsvarighet? Hade det funnits läsare och intresse? Oavsett svaren på de frågorna ska det bli spännande att se hur första numret ser ut!

Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: